Diensten

Wij bieden reinigingsdiensten aan voor alle soorten kleding, beddengoed, dekens, dekbedden, gordijnen, bruidsmode, leer en suède, tapijten en vloerkleden.

  • Wasservice. U kunt uw wasgoed door ons laten ophalen, wij zullen het voor u wassen, drogen, strijken en opvouwen. Daarna wordt uw was weer thuisbezorgd. Voor particulieren en bedrijven. Desgewenst dezelfde dag klaar!
  • Chemisch reinigen (stomen). Voor kleding die niet gewassen kan worden gebruiken we delicate en milieuvriendelijke reinigingsmethoden. Afhankelijk van het soort kleding en de mate waarin deze is bevuild, kiezen wij de beste reinigingsmethode. Wij reinigen o.a. met Solvon K4. Deze reinigingsmethode is halogeenvrij, biologisch afbreekbaar, valt niet onder de gevaarlijke stoffen en is dermatologisch getest. 
  • Leer & Suède. Ook voor leer- en suèdereiniging bent u bij ons aan het juiste adres. Leer en suède dat schoon en soepel is, gaat veel langer mee! Laat dus regelmatig uw leer en suède door ons reinigen.
  • Tapijten. Bij ons kunt u ook terecht voor de reiniging van vloerkleden/tapijten en schoonloopmatten. Houdt u er rekening mee dat u minimaal 1 week zonder vloerkleed zit.
  • Dekbedden. Wasbare dekbedden zijn dezelfde dag klaar, wollen dekbedden (Texelse) bent u 2 à 3 dagen kwijt. Wij zijn gespecialiseerd in het reinigen van donzen dekbedden en slaapzakken.
  • Bruidsmode. Voor trouwjaponnen en communiejurken bent u bij ons aan het juiste adres. Wanneer u uw bruidsjurk door ons laten reinigen, dan reinigen wij het 2-delig kostuum van de bruidegom gratis!

Maandag
9:00 am – 10:00 am
Dinsdag
9:00 am – 10:00 am
Woensdag
9:00 am – 10:00 am
Donderdag
9:00 am – 10:00 am
Vrijdag
9:00 am – 10:00 am
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten